Cégünkről

A TRS AG Kft. egy 100 %-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely Borsod-Abaúj-Zemplén megyénk gazdaságát erősíti. Fő tevékenységi köre az irodatechnikai berendezések, eszközök értékesítése és szervizelése, továbbá nyomtató és másológép kellékanyagainak forgalmazása.

A vállalkozás többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból állította össze munkaerejét. Már a kezdetek óta jelentős szereplője a hazai irodatechnikai piacnak. Ügyfeleink jelentős része SHARP, Konica és KonicaMinolta gépeket használ.

A társaság célja elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye piaci igényeinek kiszolgálása. A vállalkozás a megalakulást követőn folyamatos fejlődésnek indult, forgalma jelentősen növekedett, aminek feltétele a minőségközpontú, vevők igényeit kielégítő gondolkodás volt. Mivel minőség elsődleges szempontot élvez cégünk szemléletében bevezettük az ISO 9001:2000-es szabványt.

A TRS AG Kft. fénymásológép és nyomtató forgalmazása természetesen saját szerviz háttérrel is párosul. A cég szervizes szakemberei itthon gyári képviselet által tartott tanfolyamok sikeres elvégzése után javíthatnak fénymásoló berendezéseket hazánkban. Az értékesítési, a logisztikai és az adminisztratív dolgozókkal együtt több munkatárs dolgozik azon, hogy ügyfeleink a legjobb kiszolgálásban részesüljenek.

A mi márkánk már Safebrand